Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden:


Reservering / annulering:

U kunt telefonisch of per e-mail reserveren. De reservering is pas definitief nadat wij de betaling hebben ontvangen en dit per mail aan u hebben bevestigd.

De hoofdhuurder dient 18 jaar of ouder te zijn.


Tot twee weken voor de gereserveerde datum kunt u kosteloos per mail annuleren, het totale bedrag zal aan u teruggestort worden. Indien u binnen de laatste 2 weken voor uw gereserveerde datum annuleert brengen wij 50 % van de huursom in rekening als annuleringskosten. U krijgt de overige 50 % incl. borg  terug gestort (indien reeds betaald). 


Aangezien de lasergeweren niet tegen water kunnen kunt u het Lasergamefeestje bij regenvoorspelling max 24 uur van te voren kosteloos annuleren. U kunt dan kiezen of u uw geld teruggestort wilt krijgen of een andere datum af wilt spreken.


Ophalen verjaardags-kist / lasergamefeestje:

Met Fun2all spreekt u een tijdstip af wanneer het gehuurde materiaal opgehaald kan worden.

Aan de hand van de checklijst wordt alles gecontroleerd na handtekening en legitimatie mag de kist mee, hierbij verklaart u gelijk dat u akkoord gaat met de voorwaarden.


Terug brengen verjaardags-kist / lasergamefeestje.

Eén dag na het feest wordt de verjaardags-kist op een van te voren afgesproken tijd teruggebracht, indien u later bent dan de afgesproken dag, wordt er per dag €10,00 in rekening gebracht.


Bij weekendverhuur van het lasergamepakket geldt vrijdagavond ophalen en zondagavond terugbrengen, tijdstip in overleg.


De huurprijs:

De betaling dient  incl. de borg,  dient binnen 5 dagen, nadat u de voorlopige reserveringsdatum door  Fun2all is bevestigd, betaald te worden op

         bankrekening nr. NL95 SNSB 0927 4982 86 t.n.v M.M. Slager.

Wilt u bij de betaling het factuurnummer en de reserveringsdatum vermelden?

Zodra de betaling ontvangen is, ontvangt u een mail met de definitieve bevestiging van uw reservering. Mocht de betaling niet binnen 5 dagen ontvangen zijn vervalt de voorlopige reservering.

Bij een reservering korter dan 2 weken van te voren kunt u eventueel ook contant betalen.


Korting

Wanneer u een kortingscode heeft, kan per reservering 1 kortingscode tegelijk gebruikt worden.


Borg:

De huurder betaalt bij de reservering €50,-  borg. Bij het compleet en onbeschadigd terugbrengen van de gehuurde goederen, storten wij dezelfde dag de borg naar u terug. Wanneer er sprake is van verlies of schade, zal dit  in mindering gebracht worden op de borg. Wanneer het verlies/de schade groter is dan de borg zal dit extra in rekening gebracht worden aan de huurder.


Onderverhuur:

De huurder mag de verjaardagkist/lasergeweren niet uitlenen of verhuren aan derden.


Draaiboek:

Het draaiboek / instructie van de lasergeweren zullen wij minimaal een week van te voren naar u toe mailen, zodat u zich vast kunt voorbereiden.


Extra lasergeweren huren:

Er is een mogelijkheid om extra lasergeweren te huren. De prijzen vindt u op onze reserveringspagina onder het kopje lasergamefeestje. Op dit moment hebben wij 24 lasergeweren totaal.


Aansprakelijkheid:

De huurder zal erop toe zien dat er zorgvuldig met het materiaal omgegaan wordt.


De laser geweren mogen niet gebruikt worden bij nat weer of bij een zand ondergrond. Indien de geweren beschadigd raken door onjuist gebruik stellen wij de huurder volledig aansprakelijk.


Niet Fun2all, maar de huurder  is verantwoordelijk/aansprakelijk voor de kinderen die gebruik maken van de lasergamesets en/of de uitgekozen plaats waar de huurder het spel wil spelen.


Fun2all blijft ten alle tijde de eigenaar van de verjaardags-kist / lasergame set. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor schade ontstaan als gevolg van gebruik van de gehuurde of gekochte materialen.

In de kist kunnen spullen zitten die niet geschikt zijn voor kinderen onder de drie jaar.

Verjaardags-kist mag alleen onder toezicht van volwassenen gebruikt worden.


Reiniging:

Kleding welke soms bij het pakket zit wordt door ons gewassen i.v.m. speciale wasvoorschriften.


Gebruik van knutselmaterialen:

Alleen uitwasbare viltstiften uit kist gebruiken en indien er eigen knutselmateriaal wordt gebruikt dan ook uitwasbaar.

     Fun2all, Lasergamen vanaf € 50,00 p.p. per dag in Amstelveen, Ouderkerk aan de Amstel, Duivendrecht, Abcoude of andere zelf te bepalen plaats