Taarten workshop

Taartenworkshop voor kinderen


Bij binnenkomst krijgt iedereen een wijnglas met  limonade zodat we kunnen toasten. Ook staan er etagaires met wat lekkers erop.


Dan wordt er uitgelegd wat we gaan doen. De tafel wordt leeg gehaald en we gaan stap voor stap met elkaar de voorgebakken taarten met taartensnijders open snijden.

Ieder kind mag zijn eigen taart vullen met Zwitserse room, slagroom met een spuitzak en jam. Nadat de taart is bekleed met fondant mag iedereen de taart naar eigen idee versieren, ook kun je er voor kiezen dat we met elkaar de zelfde taart maken.


De kinderworkshop kan gevolgd worden vanaf  6 jaar en duurt ongeveer 2-2,5 uur (afhankelijk van de leeftijd, grote en snelheid van de groep). Als we klaar zijn met het maken van de taarten kan iedereen een stukje proeven van de taart die gelijktijdig met de kinderen als voorbeeld is gemaakt. Een combinatie met een high tea is ook mogelijk. Het feest duurt dan ongeveer een half uur langer.

Wanneer een jongen een taartenworkshop wil doen kan dat natuurlijk ook. De versiering wordt dan uiteraard aangepast naar andere kleuren.


De prijs is voor 6 kinderen € 145,00 daarna €22,50 per extra kind (Dit is incl. Limonade en de taarten,  met een doorsnede van 14 cm, die de kinderen in een doos mee naar huis krijgen).

Wanneer je ook kado's uit wilt pakken moet je (afhankelijk van de grote van de goep) rekening houden, met ongeveer 20 minuten extra, kosten hiervoor zijn €15,00.

Wil je de workshop combineren met een kinder high  tea zijn de extra kosten €8,50 pp.


Er wordt  verwacht dat in ieder geval 1 (maximaal 2) van de ouders/begeleiders van de kinderen bij het feestje aanwezig blijft/blijven om wanneer het gaat om nog jonge kinderen, ook om een helpende hand te bieden daar waar nodig.
Fun2all voor de leukst knutselfeestjes en taartenworkshop voor kinderen en volwassenen in Ouderkerk aan de Amstel

copyright©2015Fun2all.nl