Taartenfeestje thuis

Taartenfeestje thuis


Met deze zeer complete set kun je thuis een fantastisch taartenfeest geven waarbij ieder kind met een eigen taart naar huis gaat. Deze taart kan niet mislukken!


Met de kinderen kijk je het instructiefilmje welke je doorgestuurd krijgt.(Er wordt ook een foto strip met instructies meegeleverd). Vervolgens krijgen de kinderen  een koksschort voor en een koksmuts op.


Dan kunnen ze van start, met behulp van cakes, jam en gele room (wordt allemaal meegeleverd) gaan de kinderen de taart maken. Hier is geen oven bij nodig.

Vervolgens is er de mogelijkheid om een drink pauze in te lassen, waarna de kinderen de taarten met fondant kunnen bekleden.


Eerst moet het fondant uiteraard uitgerold worden met de fondantroller en daarna kunnen de kinderen de taarten naar hartelust versieren. Ook de fondantstekers worden mee geleverd.


Als de taarten af zijn, worden ze op een  zilverkleurig taartkarton gezet waarna ze netjes in een doos gezet. kunnen worden.


Deze complete set met ingrediënten en materiaal huur je voor € 15,00 per kind. De kinderen zijn zeker 2,5 uur bezig met het maken en versieren van de taarten.


Neem contact met mij op voor meer informatie.Met dit complete pakket kun je  zelf thuis een compleet verzorgd taartenfeest geven, ieder kind gaat met zijn eigen taart in doos naar huis.

copyright©2015Fun2all.nl