Over mijzelf


Over mijzelf


Ik ben Mirjam Slager en heb 2 zoons van 15 en 18 jaar oud. Zelf heb ik in het verleden, zo'n 15 jaar in Ouderkerk aan de Amstel een hobbyclub voor meisjes geleid, hier knutselden we wekelijks de meest uiteenlopende creaties in elkaar en sloten vaak af met een spelletje. Toen ik zelf kinderen kreeg en er niet genoeg vrijwilligers meer te vinden waren, ben ik hiermee gestopt.

Nog steeds vind ik het leuk om samen met kinderen te knutselen of andere activiteiten te doen.


Eerst kon ik mij heerlijk uitleven op de feestjes van mijn eigen kinderen maar merkte ook dat naarmate ze ouder werden het vooral voor de jongens wel eens lastig kan zijn iets origineels en tegen een redelijke prijs te bedenken. Hieruit is Fun2all geboren.


Mijn wens was creatieve feestjes te gaan organiseren voor kinderen. Samen met mijn zus ben ik begonnen met het creëren van o.a. het Griezel-, Piraten- en Frozenfeestje.  Wij hebben wij ons helemaal kunnen uitleven met het maken van de spelletjes en complete programma's.


Inmiddels is ook de hobbyzolder af! Nu kan ik mij ook gaan richten op creatieve compleet verzorgde feestjes en binnenkort hoop ik te starten met een  knutselclub.


Voor de kinderen die liever rennen, zijn er de lasergame sets te huur, leuk voor jongens maar zeker ook meisjes, zowel jong als oud! Je kunt deze in een park, het bos, een sporthal of een andere zelf te bedenken locatie gebruiken. Maar ook door een slaapfeestje te combineren met  lasergamen in het donker creëer je gegarandeerd een topfeest!


Het Lasergamen is overigens leuk voor zowel kinderen als volwassenen.De Toekomst


In de toekomst hoop ik nog veel knutselfeestjes te ontwikkelen, ik sta voor heel veel open, dus neem gerust contact met mij op als je niet vindt wat je zoekt.


copyright©2015Fun2all.nl