Lasergamen Abcoude

Lasergamen in Abcoude


Ben je op zoek naar een leuke activiteit voor een vrije dag een familiedag, vrijgezellenfeest of kinderfeestjes of een slaapfeestje in Abcoude of de omgeving?


Huur dan een set lasergeweren bij Fun2all en speel zolang je wilt op een door jou gekozen locatie. Makkelijker kan het niet. Je hebt per dag al een set van 8+1 laserguns(geschikt voor de leeftijd van 5-7 jaar) voor  € 50,00 en 8+1 lasergeweren(geschikt voor alle leeftijden vanaf 7 jaar) voor €55,00 (huur van een ander aantal guns/lasergeweren is mogelijk).


De locatie die je uitzoekt heeft bij voorkeur bomen, bosjes of voorwerpen waarachter je kunt schuilen en er is genoeg ruimte om rond te rennen. Dat kan bijvoorbeeld een park of bos zijn (niet op het strand of op andere zandvlaktes), maar het is ook mogelijk om bijvoorbeeld in een sporthal te lasergamen. De geweren zijn bij daglicht goed te gebruiken, wanneer je het nog spannender wilt maken is het een aanrader om het spel in het schemer of donker te spelen. Daardoor is het lasergamen ook zeer geschikt als activiteit bij bijvoorbeeld een slaapfeestje.


De lasergeweren van fun2all kunnen worden opgehaald in Ouderkerk aan de Amstel.


Meer informatie over het lasergamen en spelideeën vind je op de site. Uiteraard kun je ook mailen of telefonisch contact met ons opnemen.


Kijk om een indruk te krijgen ook eens in ons fotoalbum.


Droog weer garantie

De geweren zijn niet bestand tegen water. Annuleren i.v.m. slechte weersomstandigheden kan daarom kosteloos minimaal 24 uur van te voren.


Op zoek naar andere ideeën als bijvoorbeeld silent disco, taarten- of creatieve pakketten om uzelf voor een feest te ontzorgen? Klik hier voor meer informatie.


Fun2all goedkoop lasergamen in Abcoude. Lasergamen in Abcoude v.a. € 50 per set voor 8 personen per dag! Een leuk actief kinderfeestje!