Lasergamen Zaandam

Lasergamen in Zaandam


Ben je op zoek naar een actief kinderfeestje, een leuke activiteit voor een slaapfeestje, vrije dag een familiedag of vrijgezellenfeest in Zaandam of de omgeving?


Huur dan een set lasergeweren bij Fun2all en speel zolang je wilt op een door jou gekozen locatie. Makkelijker kan het niet. Je hebt per dag al een set van 8+1 laserguns(geschikt voor de leeftijd van 5-7 jaar) voor  € 50,00 en 8+1 lasergeweren(geschikt voor alle leeftijden vanaf 7 jaar) voor €55,00 (huur van een ander aantal guns/lasergeweren is mogelijk).


De locatie die je uitzoekt heeft bij voorkeur bomen, bosjes of voorwerpen waarachter je kunt schuilen en er is genoeg ruimte om rond te rennen. Dat kan bijvoorbeeld een park of bos zijn (niet op het strand of op andere zandvlaktes), maar het is ook mogelijk om bijvoorbeeld in een sporthal te lasergamen. De geweren zijn bij daglicht goed te gebruiken, wanneer je het nog spannender wilt maken is het een aanrader om het spel in het schemer of donker te spelen. Daardoor is het lasergamen ook zeer geschikt als activiteit bij bijvoorbeeld een slaapfeestje.


De lasergeweren van fun2all kunnen worden opgehaald in Ouderkerk aan de Amstel.


Meer informatie over het lasergamen en spelideeën vind je op de site. Uiteraard kun je ook mailen of telefonisch contact met ons opnemen.


Kijk om een indruk te krijgen ook eens in ons fotoalbum.


Droog weer garantie

De geweren zijn niet bestand tegen water. Annuleren i.v.m. slechte weersomstandigheden kan daarom kosteloos minimaal 24 uur van te voren.


Heeft u een kind dat meer van piraten, prinsessen of heksen houdt? Wij beschikken over nog meer pakketten voor kinderfeestjes. Kijk ook eens bij ons piratenfeestje, heksenfeestje of prinsessenfeestje! Wij hebben tegenwoordig ook een knutselzolder waar we terecht kunt voor een compleet verzorgt feestje, bijvoorbeeld een taarten workshop. Klik hier voor meer informatie. Informeert u gerust bij ons wanneer een feestje nog niet niet meer foto's gepubliceerd staan. Op de achtergrond wordt hier al hard aan gewerkt!


Fun2all goedkoop lasergamen in Zaandam. Laserguns verhuur vanaf € 50  per set voor 8 personen per dag! Een leuk actief kinderfeestje!